iMan 4.18.0

Публикувана е нова версия на администраторския модул на ЛИС iLab – iMan Мениджър 4.18.0.

iMan Мениджър 4.18.0
Прочети повече

Унифицирани контактни данни

В новата версия на регистратура (4.22.0) се унифицират (и класифицират) контактните данни, както е показано на картинката по-долу.

Унифицирани контактни данни в Регистратура
Прочети повече

Преглед стари резултати

В последно време излязоха няколко нови версии на цялата ЛИС iLab (хронология), за които няма побликации. Все пак, ми се иска да споделя новия екран „История на резутата“, наличен в 5.3.4.

НРД № РД-НС-01-4-15/23.11.2022г.

Във връзка с публикуването в Държавен вестник на Договор № РД-НС-01-4-15, както и по повод подобряване на продукта и изчистване от бъгове, публикуваме нова версия на Експорер (5.9.3).

Прочети повече
Етикети :,,

Експортер – липсващ компонент

Поради краткото време за тестване, в инсталатора на новия Експортер е пропсунат системен компонент. Без него Статус на подаден документ и Обратна връзка няма да работят! Проблема се решава за секунди с инсталация на необходимия компонент (WebView2). Инсталирайте както е показано:

Инсталация на WebView2 копонента.

Етикети :

Експортер (РД-НС-01-4-14)

Във връзка с влизане в сила на Договор № РД-НС-01-4-14 ОТ 24 август 2022г., публикуваме нова версия на iLabExp Експортер (5.9.2). Всички промени по-долу.

Форма за обратна връзка (идеи и грешки)
Прочети повече
Етикети :,,

Регистратура 4.16.x и 4.17.0

Днес публикуваме обновление на сървъра и iReg Регистратура, като последната идва с версия 4.17.0. Бърза визуална представа (пълен списък – по-долу):

Прочети повече
Етикети :,,,,,

Проблеми с НЗИС

Днес, 19 септември 2022г. (понеделник) бяха констатирани проблеми със сваляне на електронни направления. В зависимост от настройки при клиента, времето за изчакване на отговор от НЗИС варира от 30 сек. до 2 мин. И въпреки това, явно в НЗИС е имало сериозен проблем, който продължи от около 08:45 до около 11:10. Ето резултатите от нашата телеметрия:

Агрегирани данни за свалени НМДД (гранулация – 15 мин.)
Етикети :,

Плащане със свързан терминал

В новата версия на iReg Регистратура (предстои публикуване), се поддържа връзка с платежните теминали на Датекс BluePad 50. Във видеото е показано как всичко това работи.

Плащане с банкови карти със свързан терминал
Етикети :,

Откриване на ЕКАФП

Споделяме нова функция от предстоящата версия на Регистратура – откриване на фисклен принтер или касов апарат в такъв режим.

Етикети :,