Три нови апарата – iLink 4.7.3

Tosoh G8

Публикуваме нова версия на iLink – 4.7.3, с поддръжка на три нови апарата:

  • Анализатор на хемоглобинови фракции (HPLC Analyzer) Tosoh G8;
  • ELISA автомат на фирма Stratec – модел Gemini;
  • Уринен анализатор (суха химия и седимент) – Roche Cobas 6500.
Етикети :

СКАЙУЕР Груп във Facebook

facebook-128

За тези които предпочитат да се информират от Фейсбук (Facebook) създадохме страница – https://www.facebook.com/SkywareGroup , в която автоматично ще се публикуват новите публикации в настоящия сайт. Харесайте страницата и получавайте известия директно във Вашия Фейсбук – в уеб, на мобилно устройство или друго. Вероятно сте забелязали и че под всяка публикация има бутон са споделяне с който можете да споделяте наши публикации с любимата си социална мрежа, в т.ч. във Фейсбук.

Етикети :

iLink 4.7.2

Diagon D-Cell 5D

Публикувана е нова версия на iLink – 4.7.2. В нея е добавена поддръжка за хематологичен брояч D-Cell 5D на фирмата Diagon. Успоредно с официалната версия 4.7.2, е пусната и версия 4.6.2 за клиенти с версия на базата данни преди 4.4.0 със същите промени.

Етикети :

iMan 4.9.1

db-tools

Достъпна за изтегляне е поправка на iMan с версия 4.9.1. В нея няма нова функционалност, но са отстранени докладвани от потребители бъгове, като например проблеми при създаване на нови фондове, триене на някои обекти и подобни.

Етикети :

Сървър 4.5.4 и Арес 1.1.1 (Аренал резултати)

ares

Както е известно, СКАЙУЕР Груп активно развива проекта Аренал. За щастие проекта се развива динамично, като към него се присъединяват нови фирми. Като част от това развитие, достигнахме до момента на втория етап, при който ОПЛ и СИМП получават автоматично резултатите от техните направления. Прочети повече

Етикети :,

iReg 4.9.5

Излезе пета поправка на регистратура 4.9 – iReg 4.9.5. В нея има малки функционални промени, като повечето ни усилия бяха положени в посока ускоряване и оптимизиране на приложението и отстраняване на бъгове, като смятаме че получения резултат е повече от задоволителен. В тази версия интерфейса реагира много по-бързо, като подобрява потребителското изживяване. Добавена е настройка за максимален брой резултати при търсене (преди беше фиксирано на 1000) в диапазона 1 – 10 хиляди. Възможно е и изключването на сървъра за поръчки, в някои случаи което може да доведе до ускоряване на работата.

Етикети :

iLab 4.8.4

Днес публикувахме новата версия на iLab – 4.8.4. Ето и новостите:

  • Отваряне на пациентски запис директно от работен лист. За да ползвате новата функция е нужно да превключите работния лист от „изглед“ (print layout) в активен режим, при което ID на визита се превръща в хипервръзка (hyperlink), при кликването върху която се отваря съответния запис.

Прочети повече

Етикети :

Сървър 4.5.3

Излезе трета добавка към сървър 4.5 с версия 4.5.3. Актуализацията има пряка връзка с новата версия на iLab – 4.8.4, но осигурява обратна съвместимост на iLab 4.8.x версиите.

Етикети :

Сървър 4.5.2

Излезе втора добавка към сървър 4.5 с версия 4.5.2. Актуализацията няма пряка връзка с клиентските приложения, но оптимизира работата на базата данни и ускорява някои операции.

Етикети :

iLab 4.8.3

Излезе трета поправка на iLab 4.8 с версия 4.8.3.  В нея са направени някои чувствителни изменения свързани със скоростта на зареждане на данни при проверка на материали, както и при зареждане за попълване на резултати. Важна част от направените оптимизации е и въвеждането на настройка за автоматично добавяне на филтър за период при работни листа. По подразбиране стойността на този филтър е един месец, но може да бъде променено на друга стойност от потребителя. Добавена е и настройка за броя заредени записи при търсене, който досега беше фиксиран на 1000.

Етикети :