iLab на Linux сървър

Наскоро Microsoft направи публично достъпна release candidate версия на SQL Server за Linux. Днес направихме тостове, като инсталирахме SQL Server на Linux CentOS 7. Пуснахме iLab база данни с версия 4.6.0. Работи!

Прочети повече

Етикети :,

iLab 4.9.0, iReg 4.10.0 и iLink 4.8.0

Като част от пакета обновления за сървърна версия 4.6.0 публикувахме и трите основни клиентски приложения – iLab с версия 4.9.0, iReg 4.0.0 и iLink 4.8.0. Ето и новостите по приложения.

Прочети повече

Етикети :,,

iLab Portal 4.0.0

Като част от пакета обновления около Сървър 4.6.0 публикуваме и версия 4.0.0 на уеб портала на iLab (iLabOL). Две са ключовите новости в тази версия:

Прочети повече

Етикети :,

Сървър 4.6.0 – Следваща стъпка

Днес публикувахме пакет обновления, базирани на новата сървърна версия 4.6.0. На първо място трябва да отбележим че в този пакет влиза в сила новия начин за референтни граници, основан на произволен брой възрастови и/или полови диапазони. Самите диапазони бяха налични за въвеждане и редакция още при сървър 4.4.0, но сега те вече влизат в употреба.

Прочети повече

Етикети :,,,,,,,

Нов iLink (4.7.4)

Публикувахме нова версия на iLink – 4.7.4. В нея е добавена поддръжка за следните анализатори:

  • Urit-500B – четец на уринни стрипове;
  • Кръвно-газови анализатори от серията Stat Profile на фирмата Nova Biomedical, като са валицирани моделите pHOx, pHOx Ultra и Prime.
Етикети :

iReg 4.9.6

Излезе шеста поправка на регистратура 4.9 – iReg 4.9.6. Отстранени са редица бъгове, между които самоволно затваряне на приложението при грешка в сървъра, както и невъзможност за регистрация на допоръчки, получени в системата за поръчки.

Етикети :

Три нови апарата – iLink 4.7.3

Tosoh G8

Публикуваме нова версия на iLink – 4.7.3, с поддръжка на три нови апарата:

  • Анализатор на хемоглобинови фракции (HPLC Analyzer) Tosoh G8;
  • ELISA автомат на фирма Stratec – модел Gemini;
  • Уринен анализатор (суха химия и седимент) – Roche Cobas 6500.
Етикети :

СКАЙУЕР Груп във Facebook

За тези които предпочитат да се информират от Фейсбук (Facebook) създадохме страница – https://www.facebook.com/SkywareGroup , в която автоматично ще се публикуват новите публикации в настоящия сайт. Харесайте страницата и получавайте известия директно във Вашия Фейсбук – в уеб, на мобилно устройство или друго. Вероятно сте забелязали и че под всяка публикация има бутон са споделяне с който можете да споделяте наши публикации с любимата си социална мрежа, в т.ч. във Фейсбук.

Етикети :

iLink 4.7.2

Diagon D-Cell 5D

Публикувана е нова версия на iLink – 4.7.2. В нея е добавена поддръжка за хематологичен брояч D-Cell 5D на фирмата Diagon. Успоредно с официалната версия 4.7.2, е пусната и версия 4.6.2 за клиенти с версия на базата данни преди 4.4.0 със същите промени.

Етикети :

iMan 4.9.1

Достъпна за изтегляне е поправка на iMan с версия 4.9.1. В нея няма нова функционалност, но са отстранени докладвани от потребители бъгове, като например проблеми при създаване на нови фондове, триене на някои обекти и подобни.

Етикети :