iLink 4.7.2

Diagon D-Cell 5D

Публикувана е нова версия на iLink – 4.7.2. В нея е добавена поддръжка за хематологичен брояч D-Cell 5D на фирмата Diagon. Успоредно с официалната версия 4.7.2, е пусната и версия 4.6.2 за клиенти с версия на базата данни преди 4.4.0 със същите промени.

Tags :

iMan 4.9.1

db-tools

Достъпна за изтегляне е поправка на iMan с версия 4.9.1. В нея няма нова функционалност, но са отстранени докладвани от потребители бъгове, като например проблеми при създаване на нови фондове, триене на някои обекти и подобни.

Tags :

Сървър 4.5.4 и Арес 1.1.1 (Аренал резултати)

ares

Както е известно, СКАЙУЕР Груп активно развива проекта Аренал. За щастие проекта се развива динамично, като към него се присъединяват нови фирми. Като част от това развитие, достигнахме до момента на втория етап, при който ОПЛ и СИМП получават автоматично резултатите от техните направления. Read more

Tags : ,

iReg 4.9.5

Излезе пета поправка на регистратура 4.9 – iReg 4.9.5. В нея има малки функционални промени, като повечето ни усилия бяха положени в посока ускоряване и оптимизиране на приложението и отстраняване на бъгове, като смятаме че получения резултат е повече от задоволителен. В тази версия интерфейса реагира много по-бързо, като подобрява потребителското изживяване. Добавена е настройка за максимален брой резултати при търсене (преди беше фиксирано на 1000) в диапазона 1 – 10 хиляди. Възможно е и изключването на сървъра за поръчки, в някои случаи което може да доведе до ускоряване на работата.

Tags :

iLab 4.8.4

Днес публикувахме новата версия на iLab – 4.8.4. Ето и новостите:

  • Отваряне на пациентски запис директно от работен лист. За да ползвате новата функция е нужно да превключите работния лист от „изглед“ (print layout) в активен режим, при което ID на визита се превръща в хипервръзка (hyperlink), при кликването върху която се отваря съответния запис.

Read more

Tags :

Сървър 4.5.3

Излезе трета добавка към сървър 4.5 с версия 4.5.3. Актуализацията има пряка връзка с новата версия на iLab – 4.8.4, но осигурява обратна съвместимост на iLab 4.8.x версиите.

Tags :

Сървър 4.5.2

Излезе втора добавка към сървър 4.5 с версия 4.5.2. Актуализацията няма пряка връзка с клиентските приложения, но оптимизира работата на базата данни и ускорява някои операции.

Tags :

iLab 4.8.3

Излезе трета поправка на iLab 4.8 с версия 4.8.3.  В нея са направени някои чувствителни изменения свързани със скоростта на зареждане на данни при проверка на материали, както и при зареждане за попълване на резултати. Важна част от направените оптимизации е и въвеждането на настройка за автоматично добавяне на филтър за период при работни листа. По подразбиране стойността на този филтър е един месец, но може да бъде променено на друга стойност от потребителя. Добавена е и настройка за броя заредени записи при търсене, който досега беше фиксиран на 1000.

Tags :

iLink 4.7.1

Публикувана е версия 4.7.1 на iLink. Корекцията спрямо предходната версия се състои в подразбиращото се „вдигане“ на канала RTS на RS-232, което решава проблеми с връзки с някои апарати от типа на Cobas линии, Cell-Dyn 3xxx и други.

Tags :

Първата облачна ЛИС

Azure

С предстоящото излизане на сървър с версия 4.6.0, ЛИС iLab става първата Лабораторна Информационна Система (ЛИС) в България, която се предлага с опция за облачно разгръщане. С версия 4.6.0 настоящите и бъдещи клиенти могат да ползват SQL Azure Database като по този начин си осигуряват следните предимства:

Read more

Tags : ,