Нови версии – Сървър, iLabOL, iReg, iMan

За периода 03 август – 20 септември т.г., бяха публикувани нови версии на следните модули:

  • Сървър (сървърен ъпдейт до версия 3.9.0)
  • iMan Мениджър 4.3.1
  • iReg Регистратура 4.6.3
  • iLabOL 2.3.0 (Интернет модул)

Всички те трябва да се инсталират наведнъж, тъй като нямат обратна съвместимост от една страна, а от друга – след инсталиране на сървърния ъпдейт, старите версии на посочените модули няма да работят коректно.Акцентът в тази последователност от ъпдейти е в iLabOL, в който са вградени уеб услуги (Web Services) даващи възможност на външни фирми или лица да правят различни по вид интеграции с ЛИС iLab, в т.ч. интерактивни уеб сайтове. Разбира се, всички тези услуги се ползват и от самата ЛИС iLab по един или друг повод. Документация за тези услуги е налична в самия iLabOL.
Настоящите промени са част от усилията ни да отворим ЛИС iLab към външни системи – болнични информационни системи (БИС), системи за ДКЦ и др. подобни.
С настоящият пост обявяваме и съществуващата вече интеграция с БИС на Гама-София (част от групата Контракс АД), както и предстоящо пускане на интеграция с БИС Joystick.
Важно е да се отбележи че новата версия на iLabOL дава възможност за по-динамични web сайтове. Свързвайте се с нас, ако желаете да се възползвате от тези нови възможности.

Print Friendly, PDF & Email
Етикети :,,,